• Voor 15.00 besteld vandaag verzonden!
  • Gratis verzending boven €50,- in NL
  • Ruilen & retourneren binnen 14 dagen.

Bandana

Een baby bandana, ook wel bekend als een drool bib of een sjaalbib, is een soort slabbetje speciaal ontworpen voor baby's en jonge kinderen. Het wordt meestal gedragen rond de nek van de baby en is bedoeld om kwijl of speeksel op te vangen dat uit de mond van de baby kan komen tijdens het doorkomen van tandjes.

 

Baby bandana's zijn gemaakt van zachte, absorberende materialen zoals katoen of bamboe, waardoor ze comfortabel zijn om te dragen en effectief zijn in het opnemen van vocht. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, patronen en ontwerpen, waardoor ze niet alleen nuttig zijn, maar ook een stijlvolle aanvulling op de garderobe van de baby kunnen zijn.

 

Naast het opvangen van kwijl, kunnen baby bandana's ook helpen om de baby's kleding te beschermen tegen natte vlekken en irritatie van het speeksel. Bovendien kunnen ze ook worden gebruikt als een eenvoudige en praktische manier om de baby schoon te maken na het eten of drinken.

 

Baby bandana's zijn over het algemeen veilig voor baby's en kunnen gemakkelijk worden gewassen en hergebruikt. Het is echter belangrijk om te onthouden dat ze niet bedoeld zijn om te worden gebruikt als een vervanging voor regelmatige luierveranderingen of als een manier om de baby langer in dezelfde outfit te houden.

✔️voor 15.00 besteld vandaag verzonden! 

✔️gratis verzending boven €50,- in NL

✔️gratis ophalen in Oosterhout NB 

✔️ gratis inpakservice 

✔️pakketpost €4,99 

Iets niet op voorraad? Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.