Gastblog Ashley

Gepubliceerd op 18 januari 2021 om 21:02

Ik, Ashley, ben 28 jaar en nu een aantal jaar werkzaam als kraamverzorgende bij KraamZus. Dolblij dat ik dit werk mag uitoefenen, het is zo'n fantastisch dankbaar beroep. Neem hier alvast een kijkje achter de schermen.

 

gastblog blog house of moms

Als kraamverzorgende kom je overal terecht. Gezinnen waarbij de kersverse ouders hun eerste kindje ontmoeten, gezinnen waar al meerdere kinderen aanwezig zijn, andere culturen, van kleine flats tot grote huizen en boerderijen. Je kan het niet gek genoeg bedenken.

 

Voordat ik een nieuw gezin in ga, sta je op wacht om opgeroepen te worden. Meestal is dit een blok van 16 uur. Soms wordt je snel gebeld, maar andere keren kan het ook een aantal dagen duren. Bevallingen zijn nou eenmaal niet te plannen.

 

Ik help de verloskundige bij thuis bevallingen. Door middel van controles houd ik de gezondheid van moeder en kind goed in de gaten. Het vroegtijdig signaleren als er medische problemen ontstaan en hier direct iets mee doen. Tot de pasgeborene een week oud is, blijf ik bij het gezin. De ouders een fantastische fijne kraamweek bezorgen, is mijn grootste doel.

 

Ben je nieuwsgierig naar meer?

Volg dan mijn account op Instagram: kraamzuster.ashley

Super leuk!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.