Gastblog

Gastblog Kimberly

Het begon allemaal met een droom. Ik heb eigenlijk nooit een sterke kinderwens gehad. Als kind was ik er al niet echt mee bezig. Daarnaast zag ik mijzelf nog als een kind, totdat ik op mijn 23e mijn man Dean leerde kennen.

Lees meer »

Gastblog Magretha

Van een fijne zwangerschap naar een zware bevalling.

Ik hoor het mezelf nog zeggen op de werkvloer: "Hij/zij komt vast eerder dan 40 weken." Ook toen ik uiteindelijk met verlof ging was ik hiervan nog zwaar overtuigd, niet dat ik nou zo zeer eerder wilde bevallen.. het was meer een gevoel.

Mijn gevoel bleek het mis te hebben, of was mijn gevoel wel juist.. maar was het voor iets wat nog komen ging?

Lees meer »

Gastblog Puck

De geboorte van Inner Mama

Graag stel ik me aan je voor. Mijn naam is Puck, ik ben trotse moeder van 2 dochters en woon met mijn gezin op de Veluwe. Vanuit mijn fijne studio in Ermelo geef ik (hypnobirthing) zwangerschapscursussen en graag neem ik je in deze blog mee in het ontstaan van mijn bedrijf.

 

Lees meer »

Gastblog Laura

Zwangerschaps pre-eclampsie

 

Hi, mijn naam is Laura (27) en ik ben de hele trotse mama van een klein strijdertje genaamd Rosie (5,5 maand - gecorrigeerd 4 maanden). Sinds 15-06-’19 ben ik samen met de liefste man Jordy (29) en sinds 12-07-’21 hebben wij geregistreerd partnerschap.

 

Waar wij nu eindelijk rust beginnen te vinden in ons leven als gezin is onze start wel heel anders geweest. Ik neem jullie graag mee in een klein stukje van mijn verhaal.

Lees meer »

Gastblog Marloes

Ons gezinIk vind het erg leuk om een gastenblog te schrijven voor house of moms. In mijn eerste blog wil ik ons voorstellen en wat meer vertellen over hoe ons gezin er op dit moment uitziet.

 

Lees meer »

Gastblog Maria

Twee onverwachte zwangerschappen


Dat ik jong moeder wilde worden, wist iedereen in mijn omgeving. Het was mijn belangrijkste doel in het leven. Toen ik Youri, mijn vriend, leerde kennen, was ik 20 jaar. Nadat bleek dat we beiden toch wel een serieuze relatie wilden, gingen de gesprekken al snel over de toekomst en over kinderen krijgen. We hadden beiden een kinderwens, maar dat is iets voor later, vonden we.

Lees meer »

Gastblog Camilla

Hi,Mijn naam is Camilla (32) en ik ben de trotse mama van Hayven (3). Helaas is bij mij PCOS geconstateerd waardoor de kans op een spontane zwangerschap minimaal is. Ik raakte in 2017 met behulp van het ziekenhuis zwanger van mijn zoontje en inmiddels besloten mijn lieve vriend en ik begin 2021 dat een tweede kindje heel welkom is. Helaas is er dus zonder hulp maar een zeer kleine kans dat dit spontaan zal gebeuren en belanden wij volgende maand weer in de zogeheten medische mallemolen.

Lees meer »

Gastblog Ineke

Wat een inleiding zou gaan worden werd opeens een spoedkeizersnede. 

 

24 december 2020. Op mijn verjaardag werd ik gebeld door het ziekenhuis of ik wilde komen samen met mijn partner. Ze hadden mijn bloeduitslagen en andere uitslagen gekregen en dit was niet helemaal goed. 

Lees meer »

Gastblog Mirle

10 april 2019.

Mijn datum, mijn uitgerekende datum. 
Groot stond er in de agenda BABY. Alhoewel ik mijn hele zwangerschap zo’n voorgevoel had dat ons zoontje eerder geboren zou worden. (spoiler alert ) dit gebeurde dus niet!


Ik was 29 weken zwanger toen ik moest stoppen met werken, het werd lichamelijk te zwaar.

De weken kropen voorbij, ik genoot van het niks doen. Lekker om rommelen in huis, leuke dingen met vrienden/familie. Maar ik had constant zo’n wachtend gevoel, ik kon niet wachten.. maar waarop wacht je dan precies?

Lees meer »

Gastblog Sandra

Dat de weg naar een kindje een complete rollercoaster was voor Sandra en haar vriend daar is geen twijfel over mogelijk. Hieronder verteld ze  haar verhaal over hun Mola zwangerschap. 

Lees meer »

Gastblog Mirjam Willemsen

Het kwam ongepland. Ik hield er geen rekening mee. Niet toen mn vliezen braken, niet toen ik weeën had, niet toen ik toch in het ziekenhuis werd ingeleid en ook niet van te voren. Toen ik me ‘voorbereidde’ op de bevalling. Toen ik erover las in boeken en op internet. Naar een bevallingscursus ging. Toen ik mijn bevallingsplan op moest stellen. Het werd niet genoemd. Alsof het niet bestond. Maar toch kreeg ik em, een keizersnede

Lees meer »

Gastblog Paulien Haagen-Kieft

Zwangerschapsyoga

Van spanning naar ontspanning 

 

Hoi, ik ben Paulien en momenteel zwanger van ons derde kindje. In mijn blog wil ik jullie graag iets vertellen over mijn ervaringen met zwangerschapsyoga, lees je mee?

 

Lees meer »

Gastblog Jai

Als iemand erover mee kan praten, dat ze er blijkbaar totaal niet op voorbereid was wat allemaal ging komen na de bevalling dan ben ik het wel. Wat er na de heftige bevalling allemaal op ons af kwam had ik nooit kunnen bedenken. Voor af maar goed ook, dat je dit soort dingen van te voren ook niet weet.

Lees meer »

Gastblog Laura

Onlangs zag ik volgende quote voorbijkomen: “I am proud of the woman I am today because I went through one hell of a time becoming her.” Een quote die me op het lijf geschreven is. 

Lees meer »

Gastblog Lincy

#Lucky number 18

Dat ik graag kinderen wilde, wist ik al vanaf heel jong. Ik had zelfs al namen klaar en toen ik 23 was zei ik tegen mijn partner Cees, ‘van mij ken ie’! Cees is echter 1.5 jaar jonger dan ik en hij was er uiteraard toen nog niet klaar voor. Toen heb ik gewoon gezegd, ‘weet je wat, als jij er klaar voor bent, dan hoor ik het wel’. Zo geschiedde.

Lees meer »

Gastblog Samantha

Dat een bevalling niet altijd soepel verloopt kan Samantha over meepraten. Benieuwd naar haar bevallingsverhaal, lees dan snel verder.

Lees meer »

Gastblog Kirsten

8 juni 2020 had ik een positieve zwangerschapstest in mijn handen. Ongeloof, shock en bovenal de gedachte 'Hoe dan? Ik heb toch gewoon een spiraal?!'. 

Lees meer »

Gastblog Denise

Hoihoi Allemaal,

zal ik mezelf even voorstellen! ik ben Denise 27 jaar en kom uit het Brabantse Raamsdonksveer. Ik ben 8 jaar samen met Guido en samen hebben wij twee mooie dochters. Jet is in oktober 2018 geboren dus zit nu midden in de peuterpubertijd wat af en toe de gezelligheid in huize Coenen flink op zijn kop kan zetten. Fem is in juni 2020 geboren en begint nu wat actie te ondernemen want op haar billen komt ze overal. Ik werk 3 dagen in de week op een kinderdagverblijf.

 

Ik vind het super leuk om een gastblog te schrijven voor houseofmoms.

Lees meer »

Gastblog Naomi

Van het kastje naar de muur

Ons zoontje is geboren in maart 2020. Een prachtig ventje van ruim 3900 gram.

Waar ik tijdens de geboorte even schrok, omdat hij niet 'huilend' ter wereld kwam, heeft hij de eerste maanden heel veel van dat gemiste huilen ingehaald. De eerste nacht sliep hij bijna alleen maar, logisch natuurlijk na zo'n lange bevalling van ruim 21 uur. Even bijkomen dus!

 

Lees meer »

Gastblog Maaike

En dan ben je zwanger van niet één maar twee kindjes, dit overkwam Maaike. In haar blog verteld ze over haar uitzonderlijke  zwangerschap. Nieuwsgierig, lees dan snel verder.

Lees meer »

Gastblog Ashley

Ik, Ashley, ben 28 jaar en nu een aantal jaar werkzaam als kraamverzorgende bij KraamZus. Dolblij dat ik dit werk mag uitoefenen, het is zo'n fantastisch dankbaar beroep. Neem hier alvast een kijkje achter de schermen.

Lees meer »