Een baby/kinder badponcho is een handig kledingstuk dat is ontworpen om het drogen van kinderen na een bad of douche gemakkelijk te maken. Het is een soort poncho gemaakt van zacht en absorberend materiaal zoals katoen of badstof.

 

Een baby/kinder badponcho is ontworpen om over het hoofd van het kind te worden gedragen als een soort jas. De poncho heeft een capuchon die helpt om het hoofd van het kind warm en droog te houden. Het materiaal van de poncho is zeer absorberend, waardoor het vocht van het lichaam van het kind wordt geabsorbeerd en het kind snel kan drogen.

 

Naast het gemak van het drogen van kinderen na een bad of douche, biedt een baby/kinder badponcho ook bescherming tegen de kou na het baden. Het houdt het kind warm en voorkomt dat het ziek wordt door blootstelling aan koude lucht of tocht.

 

Een baby/kinder badponcho is ook een handig item voor gebruik op het strand of bij het zwembad. Het beschermt tegen de zon en houdt kinderen warm en droog na het zwemmen.

 

Kortom, een baby/kinder badponcho is een handig kledingstuk voor ouders om hun kinderen gemakkelijk en snel te drogen na een bad of douche, en biedt bescherming tegen de kou en zon. Het is verkrijgbaar in verschillende maten en ontwerpen en is leuk voor kinderen om te dragen.

 

✔️voor 15.00 besteld vandaag verzonden! 

✔️gratis verzending boven €50,- in NL

✔️gratis ophalen in Oosterhout NB 

✔️ gratis inpakservice 

✔️pakketpost €4,99