• Voor 15.00 besteld vandaag verzonden!
  • Gratis verzending boven €50,- in NL
  • Ruilen & retourneren binnen 14 dagen.

Tips & weetjes

Tips & weetjes # cadeautjes voor de feestdagen

De feestdagen komen er weer aan, dat betekent tijd voor cadeautjes 🎁 waarschijnlijk is het elk jaar weer een opgave om leuke cadeautjes voor je kind/kindjes te scoren! In deze blog ga ik jullie leuke tips geven in 2 leeftijdscategorieën. 

Lees meer »

Tips & weetjes #babyfacts

Zwanger? Gefeliciteerd! Wat weet jij over jullie toekomstige kindje? In deze blog vertel ik 15 dingen over baby’s die jij waarschijnlijk nog niet wist.

Lees meer »

Tips & weetjes #ledikant opmaken

Je baby slaapt het lekkerst als zijn of haar ledikantje goed en comfortabel is opgemaakt. Maar hoe maak je precies een ledikantje goed en veilig op? Wij leggen het jou stap voor stap uit.

Lees meer »

Tips & weetjes #naïf zonnebrand

Kun je een pasgeboren baby insmeren met zonnebrand? 

Ja, een pasgeboren baby kun je insmeren met zonnebrand. Maar baby’s onder de 12 maanden wil je liever uit direct zonlicht houden. Lekker chillen in de schaduw dus. Maar: dit betekent niet dat je baby niet kan verbranden. Ook in de schaduw is er UVA én UVB-straling. Het is dus van belang dat je de huid van je pasgeboren baby optimaal beschermt met zonnebrand, maar denk ook aan UV werende kleding en een hoedje of petje.

 

Lees meer »

Tips & weetjes #FRIGG fopspeen

Nieuw in het House of Moms assortiment de bekende FRIGG fopspeentjes uit  Denemarken. In deze blog vertellen we alles wat je moet weten over deze geweldige fopspeentjes.

Lees meer »

Tips & weetjes #Fertiplanner

Heb jij een onvervulde kinderwens en zit je in een fertiliteitstraject? Dan kan de besloten community van Elke Struiwig en de FertiPlanner jou misschien helpen bij dit zware traject. 

Lees meer »