Washand

Een baby lange washand is een handig en zacht badaccessoire dat speciaal is ontworpen om baby's te wassen en te verzorgen tijdens het baden. Het is een langwerpige washand die lang genoeg is om gemakkelijk om de hand van een volwassene te passen, waardoor het baden van de baby veel gemakkelijker wordt.

 

De meeste baby lange washanden hebben een zachte textuur en zijn ontworpen om zachtjes over de huid van de baby te glijden. Het is belangrijk om de baby lange washand regelmatig te wassen en te vervangen om te voorkomen dat bacteriën en schimmels zich op de washand verzamelen. Was de washand in warm water en gebruik een mild wasmiddel dat geschikt is voor de gevoelige huid van de baby.

 

Een baby lange washand is een handig hulpmiddel dat het baden van de baby gemakkelijker en aangenamer kan maken. Het kan ook worden gebruikt voor andere verzorgingstaken, zoals het wassen van het gezicht en de handen van de baby. Zorg er wel voor dat de washand altijd schoon en zacht is, zodat de huid van de baby goed verzorgd blijft.

✔️voor 15.00 besteld vandaag verzonden! 

✔️gratis verzending boven €50,- in NL

✔️gratis ophalen in Oosterhout NB 

✔️ gratis inpakservice 

✔️pakketpost €4,99