Mond/spuugdoekjes

Monddoekjes, ook wel spuugdoekjes genoemd, zijn kleine zachte doekjes die vaak gebruikt worden bij het voeden van baby's en bij de verzorging van kinderen. Ze worden ook wel gebruikt om speeksel en slijm van de mond van een kindje af te vegen.

 

Monddoekjes zijn meestal gemaakt van katoen of andere zachte materialen die comfortabel aanvoelen op de huid van de baby. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en zijn vaak versierd met leuke afbeeldingen of patronen.

 

Monddoekjes zijn zeer veelzijdig en kunnen worden gebruikt voor een verscheidenheid aan toepassingen. Ze worden vaak gebruikt tijdens het voeden van een baby om de mond af te vegen en te voorkomen dat melk of voedsel op de kleding van de baby terechtkomt. Ze kunnen ook worden gebruikt om de mond van een kind af te vegen wanneer het kind kwijlt of tandjes krijgt. Daarnaast kunnen monddoekjes ook gebruikt worden bij het verschonen van een luier, om de billen van de baby schoon te maken.

 

Monddoekjes zijn gemakkelijk te wassen en te drogen en zijn daardoor herbruikbaar. Het is belangrijk om de doekjes regelmatig te wassen om te desinfecteren om hygiëne te waarborgen en ziektekiemen te voorkomen.

 

Kortom, monddoekjes zijn een handig en veelzijdig hulpmiddel bij de verzorging van baby's en kinderen. Ze zijn zacht, herbruikbaar en verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. Ze kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals het afvegen van de mond of het schoonmaken van de billen van de baby.

✔️voor 15.00 besteld vandaag verzonden! 

✔️gratis verzending boven €50,- in NL

✔️gratis ophalen in Oosterhout NB 

✔️ gratis inpakservice 

✔️pakketpost €4,99