Gast blog van Marloes

Gastblog Marloes #1

Hoi lieve lezers, 

 

Ik ben Marloes, 28 jaar oud en de trotste moeder van een prachtige dochter genaamd Noëlle. Mijn lieve man overleed in 2019 heel abrupt door een ongeluk, op een veel te jonge leeftijd. In één telefoontje veranderde het hele leven van mij en onze dochter. Werd ons gezin in één klap voor altijd anders. 

Lees meer »

Gastblog Marloes #2

𝕃𝕠𝕧𝕚𝕟𝕘 𝕪𝕠𝕦 𝕔𝕙𝕒𝕟𝕘𝕖𝕕 𝕞𝕪 𝕝𝕚𝕗𝕖𝕀𝕥 𝕤𝕙𝕠𝕦𝕝𝕕 𝕔𝕠𝕞𝕖 𝕒𝕤 𝕟𝕠𝕤𝕦𝕣𝕡𝕣𝕚𝕤𝕖 𝕥𝕙𝕒𝕥 𝕝𝕠𝕤𝕚𝕟𝕘 𝕪𝕠𝕦 𝕙𝕒𝕤 𝕕𝕠𝕟𝕖 𝕥𝕙𝕖 𝕤𝕒𝕞𝕖. ☾

 

Een hartverscheurend verhaal over hoe Marloes haar man en vader van hun dochtertje verliest aan een ernstig ongeluk. Een tijdje geleden heeft ze dit verhaal gedeeld in de Telegraaf en nu deelt ze het met ons. 

Zoveel respect voor deze meid ❤️

Lees meer »

Gastblog Marloes #4

𝗕𝗲𝘀𝘁 𝗱𝗮𝗱 𝗲𝘃𝗲𝗿!

Het is weer Vaderdag. De tweede Vaderdag die we moeten vieren zonder jou. Een dag die voor ons voor altijd anders zal zijn, omdat je op een dag als deze wordt geconfronteerd met het feit dat onze dochter geen vader meer heeft. Geen vader die er fysiek bij zal zijn. Er is een leegte die ik nooit eerder heb gekend. Zo eentje die nooit meer opgevuld kan worden, hoe hard ik het ook probeer. Omdat ik geen vader kan zijn voor onze dochter. 

 

Lees meer »

Gastblog Marloes #5

12.04.2012 12.04.2022

 

Tot de dood ons scheidt, is wat wij elkaar beloofde maar het klopt niet. Want ook juist na jou overlijden stopt mijn liefde voor jou niet. Juist niet. Vandaag zouden we 10 jaar onze liefde vieren. Van verliefde tiener naar man en vrouw en als kers op de taart mochten we onszelf ouders noemen. 10 jaar ons, maar nu al voor de derde keer alleen.

Lees meer »