Babygym

Babygyms zijn speeltoestellen die speciaal zijn ontworpen voor baby's om hun zintuigen, motorische vaardigheden en cognitieve ontwikkeling te stimuleren. Een babygym bestaat meestal uit een houten frame met verschillende speeltjes en hangende objecten.

 

De speeltjes en hangende objecten van een babygym zijn vaak kleurrijk en hebben verschillende texturen, vormen en geluiden om de zintuigen van de baby te prikkelen en hun interesse te wekken. Sommige babygyms hebben ook muzikale functies, waardoor ze extra aantrekkelijk zijn voor baby's.

 

Het spelen op een babygym kan de motorische ontwikkeling van baby's stimuleren, omdat ze moeten reiken, grijpen en trappen om de speeltjes te bereiken. Dit kan ook helpen bij de ontwikkeling van de hand-oog coördinatie en de versterking van de nek- en rugspieren van de baby.

 

Daarnaast kan een babygym ook bijdragen aan de cognitieve ontwikkeling van de baby. Door te spelen met de verschillende speeltjes en hangende objecten kan de baby leren over kleuren, vormen en texturen. Dit kan ook helpen bij het ontwikkelen van hun probleemoplossend vermogen en creativiteit.

Het is belangrijk om te kiezen voor een babygym die veilig is voor de baby om mee te spelen en die geschikt is voor hun leeftijd en ontwikkelingsfase. Het is ook belangrijk om de baby te allen tijde onder toezicht te houden terwijl ze op de babygym spelen.

✔️voor 15.00 besteld vandaag verzonden! 

✔️gratis verzending boven €50,- in NL

✔️gratis ophalen in Oosterhout NB 

✔️ gratis inpakservice 

✔️pakketpost €4,99