Stapeltoren

Stapeltorens zijn speelgoed dat bestaat uit meerdere cilindervormige ringen van verschillende grootte die op elkaar kunnen worden gestapeld om een toren te bouwen. Deze speelgoedset is ontworpen om de ontwikkeling van de fijne motoriek, hand-oog coördinatie en cognitieve vaardigheden van jonge kinderen te stimuleren.

 

Stapeltorens zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen, zoals hout, kunststof of stof. Sommige stapeltorens hebben ook patronen of nummers op de ringen om het kind te helpen bij het ontwikkelen van kleur- en nummerherkenning.

 

Het spelen met stapeltorens kan helpen bij de ontwikkeling van de motorische vaardigheden van het kind, omdat het kind de ringen op elkaar moet stapelen en ze op de juiste manier moet plaatsen. Dit kan ook de hand-oog coördinatie verbeteren en bijdragen aan de ontwikkeling van de ruimtelijke vaardigheden van het kind.

 

Daarnaast kan het spelen met stapeltorens ook de cognitieve vaardigheden van het kind verbeteren. Door te experimenteren met het stapelen van de ringen en ze op verschillende manieren te combineren, kan het kind probleemoplossend leren denken en de creativiteit stimuleren.

Het is belangrijk om te kiezen voor stapeltorens die geschikt zijn voor de leeftijd van het kind en die veilig zijn om mee te spelen. Stapeltorens moeten geen kleine onderdelen bevatten die een verstikkingsgevaar kunnen vormen.

✔️voor 15.00 besteld vandaag verzonden! 

✔️gratis verzending boven €50,- in NL

✔️gratis ophalen in Oosterhout NB 

✔️ gratis inpakservice 

✔️pakketpost €4,99