Bijtring

Bijtspeeltjes zijn speeltjes die speciaal zijn ontworpen om baby's te helpen bij het verzachten van de pijn van doorkomende tandjes. Deze speeltjes zijn gemaakt van zacht en veilig materiaal dat baby's kunnen kauwen om het gevoel van druk op het tandvlees te verlichten.

 

Bijtspeeltjes zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en materialen. Veel bijtspeeltjes zijn gemaakt van siliconen, rubber of ander zacht plastic, en zijn gevormd als ringen, sleutels, dieren of andere vormen die gemakkelijk vast te houden zijn voor baby's. Sommige bijtspeeltjes zijn gevuld met water of gel, wat extra verlichting kan bieden voor pijnlijk tandvlees.

 

Bijtspeeltjes kunnen de pijn en irritatie van doorkomende tandjes verminderen en kunnen ook helpen bij de ontwikkeling van de zintuigen en de motorische vaardigheden van baby's. Het kauwen op een bijtspeeltje kan de kaken en spieren in de mond sterker maken en kan ook helpen bij het ontwikkelen van de hand-oog coördinatie.

 

Het is belangrijk om bijtspeeltjes regelmatig te controleren op slijtage of beschadiging en om ze indien nodig te vervangen. Bijtspeeltjes kunnen worden gereinigd met warm water en zeep, en sommige bijtspeeltjes kunnen ook worden gesteriliseerd in kokend water. Het is ook belangrijk om te kiezen voor bijtspeeltjes die geschikt zijn voor de leeftijd van het kind en geen kleine onderdelen bevatten die een verstikkingsgevaar kunnen vormen.

✔️voor 15.00 besteld vandaag verzonden! 

✔️gratis verzending boven €50,- in NL

✔️gratis ophalen in Oosterhout NB 

✔️ gratis inpakservice 

✔️pakketpost €4,99