Activiteitenkubus

Een stoffen activiteitenkubus is een zachte, stoffen kubus die ontworpen is om baby's en jonge kinderen te vermaken en hun zintuigen te stimuleren. De kubus is gemaakt van verschillende soorten stoffen, zoals fluweel, corduroy, katoen en fleece, en is gevuld met zachte materialen zoals foam, watten of polyestervezels.

 

Net als bij een gewone activiteitenkubus bevat een stoffen activiteitenkubus verschillende spelelementen en activiteiten die bedoeld zijn om de ontwikkeling van de zintuigen en motorische vaardigheden van kinderen te stimuleren.

 

Een stoffen activiteitenkubus is meestal lichtgewicht en draagbaar, waardoor het gemakkelijk is om mee te nemen en te gebruiken als speelgoed voor onderweg. Het zachte en veilige ontwerp maakt het ook geschikt voor jongere kinderen om te spelen zonder het risico op letsel.

 

Het regelmatig gebruik van een stoffen activiteitenkubus kan helpen bij de ontwikkeling van de zintuigen, motorische vaardigheden en het probleemoplossend vermogen van kinderen. Het is een leuk en educatief speelgoed dat kinderen van verschillende leeftijden zal vermaken en uitdagen.

✔️voor 15.00 besteld vandaag verzonden! 

✔️gratis verzending boven €50,- in NL

✔️gratis ophalen in Oosterhout NB 

✔️ gratis inpakservice 

✔️pakketpost €4,99