Mijlpaalkaarten zijn kaarten die ouders kunnen gebruiken om belangrijke mijlpalen en momenten in het leven van hun baby of kind vast te leggen. Het zijn kaarten met speciale afbeeldingen en tekst die aangeven welke mijlpaal het kind heeft bereikt of welke gebeurtenis er heeft plaatsgevonden.

 

Er zijn verschillende soorten mijlpaalkaarten beschikbaar, afhankelijk van de leeftijd van het kind en de gebeurtenis. Voor baby's zijn er mijlpaalkaarten die de eerste lach, de eerste keer omrollen, de eerste tand, de eerste stapjes en andere belangrijke mijlpalen vastleggen. 

 

Het gebruik van mijlpaalkaarten is populair geworden omdat het een gemakkelijke manier biedt om belangrijke momenten in het leven van het kind vast te leggen en te herinneren. Door een foto te maken van het kind met de bijbehorende mijlpaalkaart, hebben ouders een tastbare herinnering aan deze speciale momenten. Het is ook een leuke manier om familie en vrienden op de hoogte te houden van de ontwikkeling en mijlpalen van het kind.

✔️voor 15.00 besteld vandaag verzonden! 

✔️gratis verzending boven €50,- in NL

✔️gratis ophalen in Oosterhout NB 

✔️ gratis inpakservice 

✔️pakketpost €4,99