Eten & drinkenKinderservies is speciaal ontworpen serviesgoed voor kinderen. Het is kleiner van formaat en heeft vaak kleurrijke en speelse ontwerpen die aantrekkelijk zijn voor kinderen. Er zijn verschillende soorten kinderservies beschikbaar, waaronder borden, kommen, bekers, bestek en zelfs complete serviessets.

 

Er zijn veel voordelen aan het gebruik van kinderservies. Ten eerste is het formaat van het servies speciaal aangepast aan de kleine handen en monden van kinderen, waardoor het gemakkelijker is voor hen om te eten en te drinken. Bovendien zijn kinderserviezen vaak gemaakt van duurzame en veilige materialen zoals melamine, plastic of bamboe, die bestand zijn tegen breken en vallen.

 

Kinderservies kan ook helpen bij het aanleren van goede tafelmanieren en zelfstandig eten. Kinderen vinden het vaak leuk om hun eigen servies te gebruiken, waardoor ze meer gemotiveerd zijn om te leren hoe ze netjes moeten eten en drinken

 

Bij het kiezen van kinderservies is het belangrijk om rekening te houden met de leeftijd en de behoeften van het kind. Voor baby's en jonge kinderen zijn zachte, onbreekbare materialen het meest geschikt, terwijl oudere kinderen misschien liever servies van keramiek of porselein willen gebruiken. Daarnaast is het belangrijk om rekening te houden met de veiligheid en het comfort van het kind bij het kiezen van een kinderservies. Het servies moet gemakkelijk te gebruiken en schoon te maken zijn, en mag geen scherpe randen of giftige stoffen bevatten.

 

Al met al kan kinderservies helpen om het eten en drinken voor kinderen leuker en veiliger te maken, terwijl ze tegelijkertijd leren hoe ze netjes en zelfstandig kunnen eten.

✔️voor 15.00 besteld vandaag verzonden! 

✔️gratis verzending boven €50,- in NL

✔️gratis ophalen in Oosterhout NB 

✔️ gratis inpakservice 

✔️pakketpost €4,99