Slab

Een slab, ook wel een slabbetje genoemd, is een stuk stof dat om de hals van een baby of jong kind wordt gedragen tijdens het eten om hun kleding schoon te houden. Het is een praktisch en onmisbaar item voor ouders en verzorgers van jonge kinderen.

 

Slabbetjes zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals katoen, polyester en siliconen. Katoenen slabbetjes zijn ademend, zacht en gemakkelijk te wassen. Polyester slabbetjes zijn duurzaam en sneldrogend, terwijl siliconen slabbetjes waterdicht en gemakkelijk af te vegen zijn.

 

Slabbetjes zijn er in verschillende maten en ontwerpen. Sommige slabbetjes hebben klittenbandsluitingen, terwijl andere slabbetjes over het hoofd van het kind worden getrokken. Sommige slabbetjes hebben ook mouwen om de armen van het kind te bedekken en hun kleding nog beter te beschermen tegen etensresten en vlekken.

 

Het is belangrijk om een slabbetje regelmatig te wassen om hygiëne en frisheid te behouden. Was het slabbetje in warm water met een mild wasmiddel en laat het aan de lucht drogen. Vermijd het gebruik van agressieve wasmiddelen of bleekmiddelen, omdat deze de stof van het slabbetje kunnen beschadigen en de huid van het kind kunnen irriteren.

 

Een slabbetje is een praktisch en onmisbaar item voor ouders en verzorgers van jonge kinderen. Het beschermt de kleding van het kind tegen voedselvlekken en helpt om de hygiëne tijdens het eten te handhaven. Slabbetjes zijn er in verschillende maten, ontwerpen en materialen, zodat ouders kunnen kiezen wat het beste past bij de behoeften en voorkeuren van hun kind.

✔️brievenbuspakket €3,99 pakketpost €4,99 

✔️voor 15.00 besteld vandaag verzonden! 

✔️gratis verzending boven €50,- in NL

✔️gratis ophalen in Oosterhout NB 

✔️ gratis inpakservice