Wagenspanner

Een wagenspanner is een speeltje dat speciaal is ontworpen om aan de kinderwagen, buggy of autostoel van een baby te worden bevestigd. Het bestaat uit een touw of elastische band waaraan verschillende speeltjes zijn bevestigd, zoals knuffels, rammelaars, bijtspeeltjes, spiegeltjes en andere interactieve elementen.

 

Een wagenspanner is bedoeld om de zintuigen van de baby te stimuleren terwijl ze onderweg zijn. Door te kijken, aan te raken en te luisteren naar de verschillende speeltjes, kunnen baby's hun waarneming en motorische vaardigheden ontwikkelen. Het kan ook een handig hulpmiddel zijn om baby's af te leiden en hen te vermaken tijdens autoritten of wandelingen.

 

Een wagenspanner is meestal gemaakt van duurzame materialen zoals plastic of stof.. Het is belangrijk om te controleren of het materiaal veilig is voor de baby om op te kauwen, omdat baby's op deze leeftijd vaak alles in hun mond stoppen. Daarom zijn de meeste wagenspanners vrij van schadelijke stoffen zoals BPA, ftalaten en lood.

 

Het is belangrijk om de wagenspanner regelmatig te controleren op beschadigingen en losse onderdelen, vooral als de baby erop kauwt of trekt. Verwijder beschadigde of losse onderdelen en vervang deze zo snel mogelijk om de veiligheid van de baby te waarborgen. Een wagenspanner is een handig en leuk accessoire voor baby's die hen kan helpen bij hun ontwikkeling en hen onderweg kan vermaken.

✔️voor 15.00 besteld vandaag verzonden! 

✔️gratis verzending boven €50,- in NL

✔️gratis ophalen in Oosterhout NB 

✔️ gratis inpakservice 

✔️pakketpost €4,99