Moses mand

Een Moses mand is een kleine wieg die vaak wordt gebruikt voor pasgeboren baby's. Het is gemaakt van gevlochten riet of palmbladeren en heeft handgrepen aan beide uiteinden, waardoor het gemakkelijk kan worden verplaatst. Een Moses mand is een populaire keuze voor ouders omdat het een gezellige, veilige en draagbare slaapomgeving voor hun baby biedt.

 

Een van de grootste voordelen van een Moses mand is dat het de baby dicht bij de ouders kan houden, waardoor het gemakkelijker wordt om 's nachts te voeden en te verzorgen. Het is ook ideaal voor ouders die veel reizen of voor diegenen die hun baby van kamer naar kamer willen verplaatsen.

 

Moses manden zijn over het algemeen geschikt voor baby's tot ongeveer drie maanden oud, afhankelijk van de grootte van de baby en de mand. Het is belangrijk om te onthouden dat een Moses mand geen permanente slaapoplossing is en dat ouders moeten overwegen om hun baby te verplaatsen naar een veiliger slaapomgeving zoals een wieg wanneer de baby ouder wordt en begint te bewegen.

 

Als u ervoor kiest om een Moses mand te gebruiken, is het belangrijk om te controleren of het voldoet aan de veiligheidsnormen en aanbevelingen. De Moses mand moet stevig en stabiel zijn, zonder losse onderdelen of rafelige randen die gevaarlijk kunnen zijn voor de baby. Het matrasje moet ook goed passen en zacht genoeg zijn voor het comfort van de baby.

 

In het kort biedt een Moses mand een gezellige, veilige en draagbare slaapomgeving voor pasgeboren baby's. Het is een handige optie voor ouders die hun baby dicht bij zich willen houden of die vaak reizen, maar het is belangrijk om de veiligheidsrichtlijnen te volgen en te onthouden dat het geen permanente slaapoplossing is.

✔️voor 15.00 besteld vandaag verzonden! 

✔️gratis verzending boven €50,- in NL

✔️gratis ophalen in Oosterhout NB 

✔️ gratis inpakservice 

✔️pakketpost €4,99