Kussen

Een decoratiekussen is een mooie en stijlvolle toevoeging aan een baby- of kinderkamer. Het kan dienen als accentstuk om de kamer te decoreren of als comfortabel kussen om op te leunen tijdens het voeden of voorlezen.

 

Decoratiekussens zijn er in vele verschillende stijlen, kleuren en maten. Van schattige dierenfiguren en kleurrijke patronen, 

 

Wanneer je een decoratiekussen kiest, is het belangrijk om rekening te houden met de grootte van het kussen en de grootte van het bedje of de kinderstoel waarop het gebruikt wordt. Kies voor een kussen dat groot genoeg is om op te leunen of om de kamer te decoreren, maar niet te groot zodat het niet in de weg zit.

 

Ook de materialen zijn belangrijk. Kies voor zachte en comfortabele materialen zoals katoen of fleece, die niet irriteren of allergische reacties veroorzaken. Was het kussen regelmatig om het schoon en fris te houden.

 

Het is ook belangrijk om te onthouden dat een decoratiekussen geen vervanging is voor een veilig slaapoppervlak voor de baby. Het mag nooit worden gebruikt als hoofdkussen of om de baby te bedekken tijdens het slapen, omdat dit verstikkingsgevaar kan opleveren.

 

Ten slotte kan een decoratiekussen ook dienen als een mooi cadeau voor een babyshower of als een persoonlijk aandenken voor de babykamer. 

✔️voor 15.00 besteld vandaag verzonden! 

✔️gratis verzending boven €50,- in NL

✔️gratis ophalen in Oosterhout NB 

✔️ gratis inpakservice 

✔️pakketpost €4,99