Little Dutch


Little Dutch is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in het maken van hoogwaardige en stijlvolle baby- en kinderproducten. Het bedrijf werd opgericht in 2008 en is sindsdien een bekend merk geworden, zowel in Nederland als internationaal.


De producten van Little Dutch zijn ontworpen met zowel ouders als kinderen in gedachten. Ze zijn niet alleen functioneel, maar ook mooi om naar te kijken en aan te raken. Het merk biedt een breed scala aan producten, waaronder houten speelgoed.

 

Een van de kenmerken van Little Dutch is de herkenbare stijl en kleurenpalet. De producten zijn verkrijgbaar in zachte pastelkleuren en hebben vaak schattige dieren- of bloemenprints. Het merk streeft ernaar om producten te maken die passen bij de hedendaagse interieur- en modetrends, waardoor het voor ouders gemakkelijk is om hun favoriete items te vinden.

 

Naast het maken van prachtige producten, is Little Dutch ook betrokken bij duurzaamheid. Het merk gebruikt alleen hoogwaardige en veilige materialen en streeft ernaar om de impact op het milieu te minimaliseren. Dit wordt gedaan door bijvoorbeeld het gebruik van gerecyclede materialen en het verminderen van afval.

 

Het merk biedt kwaliteit, stijl en duurzaamheid in elk product dat ze maken. Het is dan ook geen wonder dat het merk zo populair is bij ouders over de hele wereld.

✔️voor 15.00 besteld vandaag verzonden! 

✔️gratis verzending boven €50,- in NL

✔️gratis ophalen in Oosterhout NB 

✔️ gratis inpakservice 

✔️pakketpost €4,99