Gastblog Marloes #1

Gepubliceerd op 25 februari 2021 om 15:17

Hoi lieve lezers, 

 

Ik ben Marloes, 28 jaar oud en de trotste moeder van een prachtige dochter genaamd Noëlle. Mijn lieve man overleed in 2019 heel abrupt door een ongeluk, op een veel te jonge leeftijd. In één telefoontje veranderde het hele leven van mij en onze dochter. Werd ons gezin in één klap voor altijd anders. 

Vanaf nu ga ik jullie meenemen in ons verhaal. Hoe het is om op een jonge leeftijd weduwe te worden, plots alleenstaande moeder te zijn en alles wat daar bij komt kijken. Dit wil ik doen omdat ik denk dat er helaas genoeg gezinnen zijn die iets soortgelijks meemaken. Zodat ze hier kracht uit kunnen halen en tegelijkertijd weten dat ze niet alleen zijn. Ik ben uiteraard geen ervaringsdeskundige en kan alleen spreken uit mijn eigen ervaringen. 

 

Kleine terugblik

Begin 2012 leerde ik mijn man kennen tijdens een avondje stappen. Die avond zei ik nog tegen een vriendin dat ik niet verliefd ging worden en lekker ging genieten van het vrijgezellen leven. Nooit gedacht dat de DJ zo leuk zou zijn en ik die mee naar huis wilde nemen. Hij bracht mij die avond thuis en al snel volgde er een eerste date. Twee weken samen was alles wat we nodig hadden om verliefd te worden op elkaar. In 2016 trouwde wij en niet veel later werden wij de trotse ouders van onze prachtige dochter. Wij konden ons geluk niet op. 

 

Meer zal je lezen in onze eerste blog. 

 

Liefs,

 

Marloes 


Reactie plaatsen

Reacties

Melissa
3 jaar geleden

Vreselijk!!
Heel sterk en dapper dat je jou verhaal wil delen❤️

Marloes Verheijde
3 jaar geleden

Dankjewel! ♥️