Gastblog Marloes

Gepubliceerd op 7 februari 2022 om 18:41

Ons gezinIk vind het erg leuk om een gastenblog te schrijven voor house of moms. In mijn eerste blog wil ik ons voorstellen en wat meer vertellen over hoe ons gezin er op dit moment uitziet.

 

Ken je dat? Wat nieuws willen beginnen maar het eigenlijk heel spannend vinden en misschien zelfs niet durven omdat je bang bent dat een ander er wat van zou vinden...  Op dit moment is dat een beetje wat er bij mij gebeurt. Ik zie van die hele mooie Instagram accounts en vind het ook heel leuk om die te volgen, nog leuker lijkt het mij om dit zelf te hebben en dat mensen mijn gezin volgen en mijn blogs leuk vinden om te lezen, en wie weet nog wel eens een samenwerking aan zouden willen gaan. Maar dromen moeten natuurlijk altijd blijven. Dit lukt natuurlijk ook niet zomaar en daarvoor moet je ook wel wat doen. Laten we beginnen met een leuke gastenblog en mijzelf en ons gezin voorstellen.

 

Ik ben Marloes, 25 jaar en woon samen met mijn vriend op het mooie eiland Texel!!
Wij hebben elkaar in 2017 leren kennen en zijn al vrij snel samen gaan wonen in een klein huur appartementje. Mijn vriend was eigenaar van een café op Texel en ik werkte in een verzorgingshuis op Texel. Nu ik dit aan het typen ben bedenk ik me hoe snel die jaren voorbij zijn gevlogen... altijd weer even goed om de herinneringen weer even naar boven te halen. Na een half jaartje in het "te" kleine appartementje te hebben gewoond (met zo'n klein uitklap vlieringtrappetje die midden in de woonkamer naar beneden kwam om je slaapkamer te kunnen bereiken... weetje wel...) zijn we opzoek gegaan naar andere woonruimte. Dit is natuurlijk een hele zoektocht zoals we tegenwoordig allemaal wel weten. Gelukkig was dit 4.5 jaar terug nog iets anders en was de huizenmarkt nog niet zo gek als hoe dat nu is! Niels wilde het liefst een appartementje kopen, maar iets alleen kopen werd te lastig en opnieuw wat gaan huren vonden we beide een beetje zonde. Er kwam via via een mooi appartement op ons pad en we hebben er voor gekozen deze samen te kopen. We hebben hier van April 2018 tot September 2021 met heel veel plezier gewoond. In 2019 is onze hond Luna bij ons komen wonen. Het is een hele lieve australian shepherd, een echte mensenvriendin.

Helaas hebben we er allemaal mee te maken en het raakt ons ook allemaal op een manier... en dat is dat rot virus Corona... Hier hadden wij ook flink mee te maken... gelukkig niet met het virus zelf maar wel met de maatregelen die genomen werden. Het café van mijn vriend moest zoals alle andere horeca in Maart 2020 sluiten en we wisten niet voor hoelang. Toen dachten we nog dat het wel mee zou vallen en het binnen een paar maanden wel weer opgelost zou worden. Na 2 maanden kregen wij de twijfels hierover en kwamen we voor een keuze te staan:

of doorgaan, schulden maken en hoop hebben dat het snel allemaal weer goed zou komen.

of de stekker eruit trekken, geloven in de pandemie die begonnen is en goed nadenken hoe we dan verder zouden moeten.

Na veel gesprekken, nachten wakker liggen en heel veel dagen vol stress hebben we besloten de stekker er uit te trekken. Voor ons is dit gelukkig de beste keuze geweest. Ons leven ziet er heel anders uit. Mijn vriend heeft nu een kantoorbaan als planner voor een groot vrachtwagen bedrijf. Ik ben begonnen (en ook al geslaagd) met een opleiding persoonlijk begeleider en ik heb een nieuwe baan in de gehandicaptenzorg. Ons appartement hebben we in September 2021 verkocht en we hebben een gezinswoning gekocht, wij noemen het ook wel "ons grote mensen huis". Ook zijn we in Juli 2021 zwanger geraakt en verwachten eind maart 2022 een zoontje!! Zoals jullie lezen hebben wij hele bewogen jaren gehad met gelukkig heel veel mooie en bijzondere herinneringen.

Ik hoop dat jullie het leuk vinden om mijn blog te lezen!! Het lijkt mij leuk om een volgende blog te schrijven over mijn zwangerschap!!

Vinden jullie het leuk om mij te volgen op instagram??
Marloes__veen

Liefs Marloes


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.