Zwangerschapsshoot

Gepubliceerd op 5 oktober 2023 om 22:34

Laat ik beginnen met te zeggen dat ik denk dat wij niet het enige koppel zijn dat het ongemakkelijk vindt om op de foto te gaan. We hebben maar weinig, zo helemaal geen leuke foto's samen. Telkens wanneer we terugkomen van vakantie, denk ik altijd dat we misschien wat leuke foto's van ons samen hadden moeten maken.

Eerlijk gezegd heb ik foto's nooit als iets heel belangrijks beschouwd. Maar sinds het overlijden van mijn vader, vind ik het echt jammer dat we zo weinig foto's van hem hebben. Het was erg moeilijk om mooie foto's van mijn vader te vinden voor zijn uitvaart, aangezien hij ook niet van foto's hield. We hadden zelfs maar één foto van ons gezin. Naarmate de jaren verstrijken en herinneringen vervagen, merk ik dat ik het lastig vind om niets tastbaars te hebben om op terug te kijken.

 

Dus toen we erachter kwamen dat we eindelijk zwanger waren, wist ik dat ik graag een zwangerschapsshoot wilde. Misschien is dit wel de eerste en laatste keer dat ik zwanger ben, dus wilde ik dit als herinnering voor later hebben. Toen ik mijn man vertelde dat ik wilde dat hij ook op de foto ging, was zijn eerste reactie: 'Moet dat echt?' (duidelijk ook niet zo fan van foto's 😉 ) Maar uiteindelijk stemde hij ermee in.


Een vriendin van mij bracht me in contact met Milou Bastiaansen, die zichzelf een hobbyfotograaf noemt, hoewel ik vind dat ze zichzelf daarmee echt tekortdoet. Ik had haar eerlijk verteld dat mijn man niet echt enthousiast was over de shoot en dat ik het zelf ook lastig vond om voor de camera te staan. (Ze hoort dit vaker, maar ze verzekerde me ervan dat wij er later blij mee zouden zijn) Ze gaf aan geen "gemaakte" foto's te maken.

 

Zaterdag 30 september was de dag van de fotoshoot, eerlijk gezegd zagen we er een beetje tegenop. Maar alles viel echt reuze mee. De sfeer was ontspannen en ze luisterde goed naar onze wensen. We hadden ook nog het geluk dat we een prachtige zonsondergang hadden (oftewel 'golden hour,' zoals me is verteld 😉).

 

We zijn echt ontzettend blij met het resultaat, dus als je twijfelt over een zwangerschapsshoot, dan raden we het zeker aan. Ik heb mezelf ook voorgenomen om meer foto's te maken zodra ons gezinnetje is uitgebreid, te beginnen met een newbornshoot.

 

Foto's: Milou Bastiaansen Fotografie 🤎          

Instagram: miloubastiaansenfotografie 


Reactie plaatsen

Reacties

Rertfunteess
4 maanden geleden

Greetings, seekers of truth! Ready for unfiltered insights? Join our Telegram channel for exclusive, uncensored content unveiling the unseen realities. Explore the unvarnished truths affecting us.
This is unique content that won't be shown on TV.

Link to Channel: HOT INSIDE UNCENSORED

https://t.me/+HgctQg10yXxhMzky

Rertfunteess
4 maanden geleden

Escape the mundane and embrace the extraordinary. Our Telegram channel showcases exclusive footage: tank turmoil, helicopter symphonies, infantry finesse, and kamikaze drones. Join us for an adrenaline-fueled journey into unfiltered realities.
This is unique content that won't be shown on TV.

Link to Channel: HOT INSIDE UNCENSORED

https://t.me/+HgctQg10yXxhMzky