Blog 12 # onzuivere huid

Gepubliceerd op 15 november 2021 om 22:09

Sinds ik overgestapt ben naar het spuiten van Ovaleap en Pregnyl krijg ik steeds meer last van een onzuivere huid. Ik word hier erg onzeker van aangezien ik mijn uiterlijk erg belangrijk vind. Het is niet dat ik ineens heftige acne heb, maar als je dit niet gewend bent kan dit je heel onzeker maken. Ik heb vooral last van puistjes/bultjes bij mijn kaaklijn en nek. Dit betekent dat het hormonaal is. Een vriendin van mij werkt in het ziekenhuis op de afdeling Dermatologie en zij adviseerde mij de producten van La Roche - Posay. 

 

La Roche-Posay is een merk dat je gewoon bij de apotheek kunt halen zonder recept en is dus ook veilig te gebruiken mocht ik zwanger raken. Ik bestel het zelf op internet omdat er super vaak acties zijn met deze producten. De producten liggen allemaal in een prijsklasse tussen de €10,- en €15,-  dus het is zeker niet duur. Ik zal hieronder aangeven welke producten ik gebruik en waar ze voor zijn. 

 

  • La Roche - Posay Effaclar gel moussant purifiant 400ml €15,15

La Roche Posay Effaclar Zuiverende Schuimgel maakt de huid in alle zachtheid schoon dankzij reinigende bestanddelen die de gevoelige huid ontzien. Hij verwijdert vuilresten en overtollig sebum en maakt de huid zuiver en fris. Met kalmerend en irritatiewerend thermaal bronwater van La Roche-Posay.

     

    • La Roche - Posay Effaclar Micellar water ultra 400ml €11,95

    La Roche Posay Effaclar Micellaire Water maakt de huid in alle zachtheid schoon dankzij reinigende bestanddelen die de gevoelige huid ontzien. Hij verwijdert vuilresten en overtollig sebum en maakt de huid zuiver en fris. Met kalmerend en irritatiewerend thermaal bronwater van La Roche-Posay.

    • Verwijdert perfect make-up, stofdeeltjes en vuiligheden.
    • Maakt de huid schoon en helder zonder uit te drogen.
    • Zuiverende kracht.
    • Zonder alcohol

     

    • La Roche - Posay Effaclar Duo (+) 40ml €10,00

    La Roche Posay Effaclar Duo+ heeft een super efficiënte werking tegen onzuiverheden, littekens en recidieven, met daarbovenop een instant egaliserend en mat effect. Complete verzorging om bestaande puistjes snel te elimineren en restlittekens tegen te gaan. Al na 12u doeltreffend.

     

    Frisse gel-crème. Hydraterende en matterende textuur. Dringt snel in de huid zonder kleverige noch vette finish. Uitstekende make-up basis. Effaclar Duo+ is licht en makkelijk te verdelen, geeft onmiddellijk een heerlijk fris, comfortabel huidgevoel. Het resultaat is een lichte en natuurlijke dekking, zonder de poriën te verstoppen en zonder maskereffect. Ik gebruik dit product voor de dag en nacht crème. 

     

    • La Roche - Posay Effaclar H 40ml €12,20

    La Roche Posay Effaclar H creme is een nieuwe, superfijne textuur met een niet-vet en niet-kleverig effect, die de zichtbare en voelbare neveneffecten van uitdrogende behandelingen compenseert. Deze dag en nacht crème geeft vanaf het moment van aanbrengen meteen een intense verlichting en maakt de huid weer soepel en comfortabel, voor lange tijd.

     

    • La Roche - Posay Effaclar A.i. 15ml €10,00 

    La Roche Posay Effaclar A.i. zuivert puistjes en mee-eters grondig.

    De Effaclar A.i. is intensieve lokale verzorging die puistjes diepgaand zuiveren om ze sneller te doen uitdrogen en littekentjes te voorkomen. Dit product stip ik alleen de puistjes mee aan na de dag en nachtcrème. 

     

    • La Roche - Posay Anthelios 50+ 50ml €12,60

    Ik ben een paar weken geleden op vakantie geweest en toen heb ik deze zonnebrand van La Roche Posay voor het gezicht geprobeerd. Deze zonnebrand is zonder parfum en zeer geschikt voor mensen met een gevoelige huid.  Wat ik er fijn aan vond is dat hij super snel introk en niet vettig aanvoelt. En het grootste voordeel ik kreeg er geen bultjes van, wat ik met andere zonnebrandcrème wel vaak heb aangezien dit vaak vettig is. 

     

    De producten hebben allemaal een heerlijke zachte geur en wat ik het prettigst vind is dat het snel intrekt en mijn gezicht heel zacht aanvoelt na gebruik. Ik merk echt dat mijn bultjes sneller verdwijnen en mijn gezicht en gladder en fijner uitziet. 

     

    Ik bestel zelf de producten via pazzox.nl, de genoemde prijzen zijn van deze website en een aantal producten waren op dat moment in de aanbieding. Er is veel prijsverschil bij verschillende websites en er worden vaak acties gegeven met dit merk, dus let hierop. 

     

    Dit is overigens geen sponsoring maar gewoon een tipje van mij omdat ik de producten super fijn vind. Ik hoop dat sommige lezers van jullie hier wat aan hebben gehad, laat gerust een reactie achter. Ik vind het leuk om te weten of de blogs jullie aandacht trekken of juist niet. 

     

    Liefs Joan 

     


    Reactie plaatsen

    Reacties

    Er zijn geen reacties geplaatst.