Blog 17# rustperiode

Gepubliceerd op 9 augustus 2022 om 15:37

Hi lieve lezers!!! Het is eventjes geleden, maar hier ben ik weer. Ik heb al een tijdje geen blogs geschreven, eigenlijk omdat ik vrij weinig te melden had.  We zijn nog steeds aan het wachten op onze afspraak in Gent in september, gelukkig hebben we al wel een datum die inmiddels al een keer verzet is, maar hé het einde is in zicht.

De laatste tijd probeer ik wat meer te genieten van de kleine dingetjes. Wat meer spontane dingetjes te doen en wat meer te relaxen. Ik ben van mijzelf een erg druk bijtje die altijd bezig wil zijn, waardoor ik altijd een gejaagd gevoel heb en stress ervaar.

 

Ik moet zeggen dat ik het uiteindelijk toch wel even lekker vindt dat ik nu een paar maanden hormonen vrij ben en even niet naar het ziekenhuis hoef. Het voelt alsof ik mijn oude zorgeloze leventje even terug heb en nergens rekening mee hoef te houden. Ik ervaar nu niet elke maand als een teleurstelling omdat we weten dat de kans dat we spontaan zwanger raken echt nihil is.

 

Dat deze maanden rust even als een verademing zouden zorgen had ik nooit gedacht. De afgelopen poging was ik zo teleurgesteld en verdrietig omdat ik wist dat het beter was om even te stoppen, maar heel eerlijk heeft mij / ons dit echt goed gedaan.

 

Persoonlijk vind ik zelf dat het traject lichamelijk goed te doen is, alleen wat het metaal met je doet, vind ik lastig om mee om te gaan. Maar gelukkig zijn we in september helemaal opgeladen om er weer met volle moed tegen aan te gaan.

Hopelijk met meer antwoorden en een positieve uitkomst 😉

 

Liefs 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.