• Voor 15.00 besteld vandaag verzonden!
  • Gratis verzending boven €50,- in NL
  • Ruilen & retourneren binnen 14 dagen.

Blog 17# rustperiode

Gepubliceerd op 9 augustus 2022 om 15:37

Hi lieve lezers!!! Het is eventjes geleden, maar hier ben ik weer. Ik heb al een tijdje geen blogs geschreven, eigenlijk omdat ik vrij weinig te melden had.  We zijn nog steeds aan het wachten op onze afspraak in Gent in september, gelukkig hebben we al wel een datum die inmiddels al een keer verzet is, maar hé het einde is in zicht.

De laatste tijd probeer ik wat meer te genieten van de kleine dingetjes. Wat meer spontane dingetjes te doen en wat meer te relaxen. Ik ben van mijzelf een erg druk bijtje die altijd bezig wil zijn, waardoor ik altijd een gejaagd gevoel heb en stress ervaar.

 

Ik moet zeggen dat ik het uiteindelijk toch wel even lekker vindt dat ik nu een paar maanden hormonen vrij ben en even niet naar het ziekenhuis hoef. Het voelt alsof ik mijn oude zorgeloze leventje even terug heb en nergens rekening mee hoef te houden. Ik ervaar nu niet elke maand als een teleurstelling omdat we weten dat de kans dat we spontaan zwanger raken echt nihil is.

 

Dat deze maanden rust even als een verademing zouden zorgen had ik nooit gedacht. De afgelopen poging was ik zo teleurgesteld en verdrietig omdat ik wist dat het beter was om even te stoppen, maar heel eerlijk heeft mij / ons dit echt goed gedaan.

 

Persoonlijk vind ik zelf dat het traject lichamelijk goed te doen is, alleen wat het metaal met je doet, vind ik lastig om mee om te gaan. Maar gelukkig zijn we in september helemaal opgeladen om er weer met volle moed tegen aan te gaan.

Hopelijk met meer antwoorden en een positieve uitkomst 😉

 

Liefs 


Reactie plaatsen

Reacties

Nira Shalom
2 maanden geleden

Hallo, ik ben NIRA SHALOM, ik ben hier om dit goede nieuws over de hele wereld te verspreiden over hoe ik mijn ex-liefde terugkreeg. Ik werd gek toen mijn liefde me vorige maand verliet voor een ander meisje, maar toen ik een vriend ontmoette die me voorstelde aan Baba Wale da Wiseman, de grote boodschapper, vertelde ik mijn probleem aan Baba Wale over hoe mijn ex-liefde me verliet en ook hoe ik een baan moest krijgen in een heel groot bedrijf. Hij zei alleen tegen me dat ik op de juiste plek ben gekomen waar ik mijn hartewens zal krijgen zonder enige bijwerkingen. Hij vertelde me wat ik moest doen, Nadat het was gedaan, In de volgende 2 dagen, Mijn liefde belde me op en zei sorry dat ik voor nu en ook in de volgende week nadat mijn liefde me had geroepen om te zijn smeken om vergeving, ik werd opgeroepen voor een interview in het door mij gewenste bedrijf waar ik als supervisor moest werken. Ik ben zo blij en overweldigd dat ik de hele wereld moet vertellen hoe Baba Wale me helpt mijn hartewens te vervullen. Baba Wale is een specialist in allerlei soorten spreuken en goede magie. Als je hulp nodig hebt, neem dan contact op met Baba Wale op het volgende e-mailadres: babawalewiseman01@gmail.com Whatsapp: +12544131991 Bedankt later