Tips & weetjes #lijstje.nl

Gepubliceerd op 12 januari 2021 om 00:00

Wil je nooit meer een ongewenst cadeautje krijgen? Lees dan snel verder!!

 

Jij hebt ook vast die ene tante die altijd iets geeft wat nu net niet je smaak is. Dit is vanaf nu verleden tijd met je online verlanglijstje. Via de website www.lijstje.nl, zoek je je eigen cadeautjes uit voor bijvoorbeeld de geboorte of verjaardag van je kind.

Hoe werkt het?

  • De eerste stap is inloggen via Facebook of een account aanmaken.
  • Ben je ingelogd, dan kom je automatisch op het scherm “verlanglijstje maken”.
  • Je geeft je lijstje een naam en je kunt beginnen.
  • Wanneer je naar cadeauzoeker gaat zoek je wat je wilt hebben, en kun je dit aan je lijstje toevoegen. Je kunt ook de prijs van het cadeautje erbij vermelden, zodat de ontvangers in een opslag kunnen zien wat het kost. Je kunt ook aangeven of je wilt dat mensen het artikel kunnen afstrepen op je verlanglijstje, zodat je geen dubbele cadeau's ontvangt. 
  • Mocht je iets niet kunnen vinden in de cadeauzoeker, dan heb je altijd de mogelijkheid om handmatig iets toe te voegen aan je verlanglijstje. Kies dan voor zelf toevoegen in de cadeauzoeker. Je kunt hier de link kopiëren van het gewenste cadeau van iedere webshop.  
       
        

Je kunt je lijstje makkelijk delen via whats-app, of je kunt de naam van je lijstje ook vermelden op bijvoorbeeld je geboortekaartje of uitnodiging . De ontvangers kunnen dan op deze naam zoeken bij lijstje.nl, en zo makkelijk hun cadeautje aanschaffen en afstrepen zonder dat ze zelf een account hoeven aan te maken.

 

Alvast veel plezier met het maken van je lijstje

 

 

 


Reactie plaatsen

Reacties

Thessa
3 jaar geleden

Goede tip ;-)