Tips & weetjes #naïf verzorgingsproducten

Gepubliceerd op 2 april 2021 om 09:19

De ene baby wordt geboren met een enorme krullenbos en de andere baby is bijna kaal als hij wordt geboren. Of je mini-me nou veel of geen haar heeft, het moet altijd goed verzorgd worden!

Hoe vaak moet je de haren van een baby wassen?

De eerste maanden heb je alleen water nodig voor de lokken van je baby. Daarmee kun je veilig de haren van een baby wassen. Als je mini meer haar krijgt, kun je 1 keer per week shampoo gebruiken. Zelfs als 'ie geen haar heeft, is Milde Babyshampoo fijn. Deze verzorgt namelijk ook de hoofdhuid.

Heb je een speciale milde babyshampoo nodig?

Een speciale shampoo voor je mini is een must. Babyshampoo is minder zuur dan je eigen haarverzorging. Onze Milde Babyshampoo is er voor iedere little one en bevat geen PEG, SLS/SLES, phenoxyethanol, parabenen en minerale olie. Dat maakt 'm extra mild. De milde babyshampoo is dermatologisch getest en geeft een instant good hairday. Plus: het ruikt heerlijk en deze bubbles prikken niet in de ogen. 

Hoe kan ik de haren van mijn baby wassen?

In bad of onder de douche: it's up to you. Voor een newborn is in bad het makkelijkst.

  1. Maak de haren voorzichtig nat.
  2. Neem een beetje shampoo en masseer 't in.
  3. Goed uitspoelen en klaar.

Naïf babyshampoo prikt niet. Maar wist je dat een baby slechts 2 keer per minuut met zijn ogen knippert? In vergelijking met een volwassene (15 keer per minuut) is de kans dat er water in de ogen komt dus een stuk groter. Hou daarom wat voor de ogen bij het uitspoelen, een washand bijvoorbeeld. Schoon? Afdrogen maar. De babyhuid is erg teer en 5 keer zo dun als een volwassen huid. Dep je baby daarom droog, niet wrijven.

 

Heeft jouw baby berg?

No worries. Jouw mini-me is niet de enige die last heeft van berg. En de meeste baby's ondervinden hier geen ongemak van. Masseer de hoofdhuid met een Milde Babyolie en een zacht borsteltje. Was daarna de haren met een speciale Milde Baby shampoo. Tadaaa. Zo kun je dus de haren van een baby wassen. Veel succes!

 

Bron: Naïf

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.