Tips & weetjes #FRIGG fopspeen

Gepubliceerd op 19 mei 2021 om 17:45

Nieuw in het House of Moms assortiment de bekende FRIGG fopspeentjes uit  Denemarken. In deze blog vertellen we alles wat je moet weten over deze geweldige fopspeentjes.

Een fopspeen is voor veel baby’s een belangrijk accessoire. Een speen vervult de zuigbehoefte van je kindje en heeft een rustgevende werking. Het biedt pasgeboren baby's troost en het heeft een rustgevend effect. Bij onrustige baby's is het dus de ideale oplossing om hem of haar comfortabel te laten voelen. Het heeft zelfs een zodanig ontspannend effect dat het helpt bij het in slaap vallen.

 

FRIGG fopspenen zijn zorgvuldig ontworpen voor het comfort van jouw baby en hebben een prachtig Scandinavisch design. De naar buiten gerichte curve houdt de fopspeen van hun tere huid, terwijl de luchtgaten en een veiligheidshandgreep ervoor zorgen dat je baby er veilig gebruik van kan maken. FRIGG speentjes zijn natuurlijk 100% vrij van BPA, PVC en ftalaten.

 

Kenmerkend voor FRIGG is de Daisy fopspeen. Deze fopspeen heeft een speelse uitstraling in de vorm van een bloemetje.

 

De FRIGG fopspenen zijn gemaakt in 2 maten, T1 is voor baby's van 0-6 maanden en T2 voor baby's van 6-18 maanden.

De fopspenen van FRIGG zijn verkrijgbaar met een siliconen en een natuurrubber speen. De siliconen fopspenen zijn wit/doorzichtig van kleur en de spenen van natuurrubber zijn geel/bruin van kleur.

 

Siliconen fopspenen zijn vaak stugger, maar ook steviger dan rubberen spenen. Een siliconen speen scheurt hierdoor minder snel. Spenen van rubber zijn soepeler en zachter.

 

Spenen van natuurrubber kun je enkel steriliseren door deze 5 minuten in gekookt water te leggen. Een andere wijze van steriliseren (vaatwasser of in de magnetronsterilisator) is niet mogelijk, aangezien de speen daardoor kan worden aangetast. Siliconen spenen kunnen wel op deze wijze worden gesteriliseerd. 

 

Tip: controleer de fopspeen iedere keer voordat je 'm aan je baby geeft op zwakke plekken, scheurtjes of bijtsporen. Trek hiervoor hard aan het zuiggedeelte. Vervang de fopspeen van je baby iedere 6 weken.

 

 

 

 

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.