Tips & weetjes #Fertiplanner

Gepubliceerd op 16 juli 2021 om 12:50

Heb jij een onvervulde kinderwens en zit je in een fertiliteitstraject? Dan kan de besloten community van Elke Struiwig en de FertiPlanner jou misschien helpen bij dit zware traject. 

Een paar maanden geleden kwam ik een artikel in de Viva tegen van Elke Struiwig (27), arts op de fertiliteitsafdeling in het Amphia ziekenhuis in Breda. Het ging over wat voor effect een fertiliteitstraject heeft op je leven en je relatie. Ze komt door haar werk veel in aanraking met met stellen die hier veel struggels door ervaren. 


Ze is daarom een community gestart met als doel vrouwen stimuleren liever voor zichzelf te zijn, goed voor zichzelf te zorgen én – ondanks het traject – leuke dingen te blijven doen in het leven. Om zo het traject een stuk draaglijker te maken. 

 

Als ik vanuit mijn eigen ervaring mag spreken heb ik altijd veel vragen na mijn afspraken in het ziekenhuis. Vragen die thuis pas in mij opkomen. In deze community zijn alle vragen bespreekbaar. Elke gaat 1x per week live om alle vragen te beantwoorden. Verder is het fijn om ervaringen en verhalen van andere te lezen en in contact te komen met mensen die hetzelfde doormaken. 

De community is overigens voor iedereen met een actieve kinderwens. Dus van homostellen, tot heteroseksuele stellen en van mannen tot vrouwen en natuurlijk voor vrouwen die alleen een kinderwens traject aangaan. 

Mocht je interesse hebben om lid te worden van deze community. Klik dan hier: community ‘Vruchtbaar door het kinderwens traject’.

 

Naast de community is ze de afgelopen maanden erg druk bezig geweest met de FertiPlanner. De FertiPlanner is een selfcoaching planner die jou 12 maanden lang ondersteunt in jouw kinderwenstraject. Elke maand werk je aan jouw maanddoelen, wekelijks zet je intenties, dagelijks word je gemotiveerd om iets moois van jouw dag te maken en maandelijks krijg je een video-opdracht, die jou helpt om met de verschillende aspecten van het kinderwenstraject om te gaan.

 

Hoe de FertiPlanner is ontstaan? Heel simpel: Elke ziet in het ziekenhuis veel vrouwen en mannen met een onvervulde kinderwens, die veel stress ervaren, niet gelukkig zijn en onzeker zijn over hun lichaam. Telkens als ze dit zag, bekroop haar het gevoel dat ze iets moest doen om deze mensen te helpen. Ze heeft daarom de stoute schoenen aangetrokken, is een samenwerking met Shanice van LGTDTY aangegaan en zo is de FertiPlanner ontstaan. 

De planner bevat:

  • Doelenoverzicht
  • Weekplanningen
  • Elke maand een ‘start van de maand’ en een ‘eind van de maand’
  • Maandoverzichten
  • Aandachtsmomenten: elke maand plek om belangrijke momenten vast te leggen
  • Elke maand een opdracht + ondersteunend video

 

Mocht je interesse hebben in de FertiPlanner, dan bestel je deze makkelijk en snel via de link LGTDTY PLANNER

 

Ik hoop dat ik met deze blog iets meer bereik heb kunnen geven aan de community en de FertiPlanner en dat degene die het nodig hebben hier iets aan zullen hebben. 

Liefs Joan 


Reactie plaatsen

Reacties

Gerda
3 jaar geleden

Geweldig initiatief, goed bezig!❤️🌹