Tips & weetjes # cadeautjes voor de feestdagen

Gepubliceerd op 10 oktober 2022 om 12:22

De feestdagen komen er weer aan, dat betekent tijd voor cadeautjes 🎁 waarschijnlijk is het elk jaar weer een opgave om leuke cadeautjes voor je kind/kindjes te scoren! In deze blog ga ik jullie leuke tips geven in 2 leeftijdscategorieën. 

Om het nog makkelijker te maken, adviseer ik om een verlanglijstje te maken via www.lijstje.nl. Mochten opa’s / oma’s , ooms / tantes ook iets willen geven kunnen ze dit makkelijk afstrepen op je verlanglijstje, zo zorg je ervoor dat je iets krijgt wat je graag voor je kindje wilt hebben en je niet dezelfde cadeautjes koopt.

 

Wist je dat je op onze eigen website ook een verlanglijstje kunt maken? Deze producten blijven in je lijstje staan, zodat je niet elke keer alles opnieuw hoeft op te zoeken. Klik bij het product naarst het winkelwagen op het ❤️, en je product verschijnt in het verlanglijstje en blijft hier vervolgens staan.

Categorie 0+

Het nieuwe Spring Garden thema van Jollein is erg gewild, wij snappen dat helemaal want kijk nou hoe leuk de activiteitenkubus en het babyboekje is voor jou kleintje. Klik hier om alle producten van dit thema te zien!

Ook het beren thema vliegt de webshop uit, deze schattige producten kun je toch niet weerstaan. Verzamel de verschillende producten uit dit thema voor uren speelplezier van je kleintje. Het thema is verkrijgbaar in 3 kleuren: biscuit, naturel en groen. Bekijk de andere kleuren hier.

Heeft je kindje al genoeg speelgoed ben ben je meer opzoek naar praktische producten? Dan zijn de rugtasjes het perfecte cadeau om mee naar de opvang te nemen. Bekijk alle rugtasjes hier.

De dagen worden kouder, dus het wordt weer tijd voor een heerlijke warme slaapzak. Wil je het beren thema lekker doorvoeren, kies dan voor deze slaapzak. Liever een ander kleurtje, bekijk dan hier de andere slaapzakken.

Krijgt je kindje last van tandjes, dan zijn de bijtringen een perfect cadeau om de pijn te verlichten. Bekijk hier alle varianten.

Is je kindje toe aan het eerst fruit of groente hapje? Hoe leuk zijn dan deze dinnersetjes van Jollein. Je kunt het bordje en kommetje handig vastmaken aan de kinderstoel met er zuignap wel zo handig 😉. Bekijk het gehele assortiment via deze link.

Categorie 3+

Op deze leeftijd vinden kinderen het leuk om te spelen en ontdekken met spelletjes.Van het merk Little Dutch hebben we verschillende spellen voor urenlang speel plezier. Tevens verbeteren ze de fijne motoriek en helpt het bij de ontwikkeling van basisvaardigheden zoals patroonherkenning, geduld en probleemoplossing.

Het houten speelgoed valt altijd goed in de smaak, het ziet er leuk uit, is tijdloos en zorgt voor gegarandeerd uren plezier. Klik hier voor het gehele assortiment.

 

 

En wat denk je van de 4 in 1 driewieler? Deze balansoefening is de perfecte voorbereiding om te leren fietsen. Dit model kan worden aangepast in vier verschillende opties, zo groeit de driewieler mee met de voortgang van het kind.

Een eigen beanbag voor je kindje, dit vinden ze gegarendeerd leuk. Plof lekker neer in de comfi beanbag. Schuif hem voor de televisie of ga erin chillen met de tablet. Je kunt hem ook leuk neerzetten op de babykamer ter decoratie. De beanbag is te gebruiken voor kids van 1 t/m 4 jaar. Liever een ander kleurtje of materiaal bekijk hier het gehele assortiment stoeltjes. 

Ik hoop dat wij jullie wat inspiratie hebben gegeven 🤎

 


Tip: Is het een cadeautje? Geef dit dan aan bij de bestelling en we pakken het leuk voor je in. Wel zo makkelijk, hoef je dit zelf niet meer te doen 😉 


Met de code korting10 krijg je 10% op je bestelling, we hopen jullie zo een beetje te kunnen helpen in deze dure maanden 🤗

 

Liefs joan 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.